Skønhedsuniverset
Forside streg Kontakt streg Links streg Annoncering streg Online brugere streg Om streg
 

INDHOLD

Grupper

Hot Links

Skønhedsvideoer

Skønhedsforum

Brugernes favoritter

Profil gallerier

Dagens horoskop

Leksikon

Artikler

Konkurrence

Send til en ven

Links


TIPS & TRICKS

Hudpleje

Makeup

Dufte

Natur hudpleje

Aromaterapi

Ansigtsmasker

Hårpleje

Negle

Slanketips

Graviditets tips

Bryllupstips

Diverse
Her er duForsideBrugerbetingelser, retningslinier og politik

Brugerbetingelser, retningslinier og politik

Skønhedsuniverset.dk har fuld ret til at slette tips, forum indlæg og andet der virker ukorrekt, forulempende, anstødelige eller på anden måde ikke kan accepteres af Skønhedsuniverset.dk. Hvis Skønhedsuniverset.dk modtager klager over at en eller flere tips m.m. der krænker tredjeparts rettigheder bliver tips m.m. slettet, du som bruger er også ansvarlig for at de tips m.m. du ligger på Skønhedsuniverset.dk ikke krænker tredjeparts rettigheder.

Skønhedsuniverset.dk har ret til at ændre i tips m.m. hvis det findes nødvendigt. Alt tilføjet skal først godkendes af Skønhedsuniverset.dk, når vi godkender tilstræber vi os at fjerne alt som ikke er af den kvalitet som vi vil have på Skønhedsuniverset.dk.

Skønhedsuniverset.dk kan ikke blive holdt anvarlig for eventuelle problemer med tips, leksikon, artikler eller andet som er blevet hentet fra vores sider. Hvis der er problemer kan man ikke få hjælp af Skønhedsuniverset, men man kan bruge vores forum og prøve at få hjælp der.

Skønhedsuniverset.dk kan frit i alle kommercielle sammenhænge bruge de tilføjet tips & tricks, leksikon ord og hvad der ellers bliver tilføjet af Skønhedsuniverset.dk's brugere. Brugeren har ikke ret til at opkræve nogen form for betaling for de tilføjet tips og hvad ellers af tilføjet materiale brugeren har tilføjet, hvis Skønhedsuniverset.dk bruger noget af tilføjet til kommerciel brug.

Du må ikke skrive tekster som kan diskriminere andre folk, eller i andre folks navn.

kommercielt indhold er forbudt, uden aftale med Skønhedsuniverset.dk.

Du må ikke ligge billeder på som ikke er taget af dig eller har tilladelse til at ligge på.

Du må ikke oplyse adresse, dit tlf. nr. eller enhver anden form for oplysning, der kan identificere dig eller andres . Det er heller ikke tilladt, at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person.

Brugere som skriver chikanerende, anstødene, provokerende eller diskriminerende tekster på enten deres profil eller i beskeder vil blive slettet.

Skønhedsuniverset.dk kan til enhver tid slette eller rette i profiler, hvis det findes nødvendigt. profiler som har været inaktiv i 90 dage slettes automatisk, hvis vi føler det nødvendigt.

Skønhedsuniverset.dk kan til enhver tid slette profiler som ikke overholder Skønhedsuniverset.dk's betingelser. Skønhedsuniverset.dk forbeholder sig rettigheden til at ændre disse betingelser med øjeblikkelig virken, gældende for både nye og eksisterende brugere.

hvis ovenstående betingelser ikke bliver overholdt, sortlister vi ip + tid + E-mail.

Vi har overstående regler for at sikre at Skønhedsuniverset.dk kan blive så godt som muligt.

Alt indhold på Skønhedsuniverset.dk kan bruges til privat eget forbrug, men kopiering som ikke er til privat brug er ikke tilladt, ifølge ophavsretslovens § 12

Skønhedsuniverset bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse.  Googles politik til beskyttelse af personlige oplysninger for annonce- og indholdsnetværket.

Skønhedsuniverset sender et par gange om året en profil informations mail ud til alle profiler, hvor profiler kan læse om nye tiltag til ens profil, det er altid muligt at slette sin profil hvis man ikke vil være medlem af siden eller modtage profil information mails.

Ny hjemmeside er på vej, vi er igang med at redesigne og omkode hele Skønhedsuniverset.dk. Vi er klar start 2019

DIN PROFIL

Log ind er pt. fjernet indtil vi får opsat den nye hjemmeside


Om skønhedsuniverset | Kontakt os | Lad skønhedsuniverset.dk blive din start side! | | Hjælp | RSS


Copyright © 2005 - 2009 Skønhedsuniverset, politik om personlige oplysninger & benyttelse af Skønhedsuniverset
skønhedsuniverset.dk er optimeret til Mozilla Firefox 800 * 600 Skønhedsuniverset.dk version: 1.1
Webhost : Ignesco.dk


Skønhedsuniverset.dk's Nyhedsbrev