Skønhedsuniverset
Forside streg Kontakt streg Links streg Annoncering streg Online brugere streg Om streg
 

INDHOLD

Grupper

Hot Links

Skønhedsvideoer

Skønhedsforum

Brugernes favoritter

Profil gallerier

Dagens horoskop

Leksikon

Artikler

Konkurrence

Send til en ven

Links


TIPS & TRICKS

Hudpleje

Makeup

Dufte

Natur hudpleje

Aromaterapi

Ansigtsmasker

Hårpleje

Negle

Slanketips

Graviditets tips

Bryllupstips

Diverse
Her er duForsideTips & infoMakeuptips [189] Perfekte læber

Perfekte læber

Min. 5 stemmer
før karakter udregning.

Sådan lægger du en perfekt læbestift

1 Start med at komme lidt læbepomade på læberne, og dup efter med toiletpapir eller Kleenex. Læberne skal være fugtede, men hvis de er fedtede, kan læbestiften ikke ‘hænge i’. Du kan også komme foundation på læberne, men vær opmærksom på, at det kan udtørre.


2 Tegn læbernes konturer op med en læbeblyant, enten i samme farve som læbestiften eller i samme farve som dine læber. “Mange tror fejlagtigt, at en læbeblyant er til at forme læberne med, men i virkeligheden holder den på farven. Uden læbeblyant kan læbestiften godt finde på at ‘kravle’ uden for læberne og sætte sig i de små rynker om munden,” siger Sine Ginsborg. Og for guds skyld: Fald ikke for fristelsen til at forsøge at ændre formen på dine læber med læbeblyanten. Det ser rigtig flot ud på billeder, men faktum er bare, at det i den virkelige verden får dig til at ligne en klovn. Husk også, at din læbeblyant aldrig må være mørkere end din læbestift, med mindre du synes, det er fedt at ligne en, der lige er trådt ud af en pornofilm.


3 Påfør læbestiften med en læbepensel. Start fra midten af læberne, og kom små lag på ad gangen. Der skal ikke læbestift eller læbeblyant helt ud i mundvigene, da det bliver noget snask. Som hovedregel skal der kun læbestift og -blyant på de dele af læberne, du kan se, når du holder munden lukket.


4 Dup forsigtig med lidt pudder. Dermed forsegler du læbestiften og gør den mere holdbar. Kom et tyndt lag læbestift ovenpå, hvis du synes, farven falmer af pudderet.


5 Stik pegefingeren ind i munden og luk læberne om den. Herefter trækker du langsomt fingeren ud igen. På den måde havner overskydende læbestift på din finger og ikke på dine tænder.

Fakta
Hvis du gerne vil bruge læbestift, men ikke gider så meget bøvl, er de langtidsholdbare læbestifter et godt valg. De bliver, hvor de skal, hele dagen, og natten med, og holder til både det ene og det andet, men du skal jævnligt give læberne en omgang med den medfølgende topcoater. Vær forsigtig, når du påfører farven, da den fæstner med det samme, og man derfor ikke lige kan rette til med en finger eller en vatpind, hvis der kommer noget udenfor. De langtidsholdbare læbestifter skal fjernes med en oliebaseret makeupfjerner (madolie er glimrende!), og du skal derfor være opmærksom på, at hvis du f.eks. spiser salat med oliedressing, kan det også få læbestiften til at falme.

Det perfekte look

Tilføjet af :
Dato :
Visninger :
Favorit :


23.02.2008
11152
Log ind for at gemme Tip

Giv din karakter

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10


Login ind for at skrive en kommentar

Kommentarer til tips

tilbageNy hjemmeside er på vej, vi er igang med at redesigne og omkode hele Skønhedsuniverset.dk. Vi er klar start 2019

DIN PROFIL

Log ind er pt. fjernet indtil vi får opsat den nye hjemmeside


Om skønhedsuniverset | Kontakt os | Lad skønhedsuniverset.dk blive din start side! | | Hjælp | RSS


Copyright © 2005 - 2009 Skønhedsuniverset, politik om personlige oplysninger & benyttelse af Skønhedsuniverset
skønhedsuniverset.dk er optimeret til Mozilla Firefox 800 * 600 Skønhedsuniverset.dk version: 1.1
Webhost : Ignesco.dk


Skønhedsuniverset.dk's Nyhedsbrev