Skønhedsuniverset
Forside streg Kontakt streg Links streg Annoncering streg Online brugere streg Om streg
 

INDHOLD

Grupper

Hot Links

Skønhedsvideoer

Skønhedsforum

Brugernes favoritter

Profil gallerier

Dagens horoskop

Leksikon

Artikler

Konkurrence

Send til en ven

Links


TIPS & TRICKS

Hudpleje

Makeup

Dufte

Natur hudpleje

Aromaterapi

Ansigtsmasker

Hårpleje

Negle

Slanketips

Graviditets tips

Bryllupstips

Diverse
Her er duForsideartikler

Derfor skal vi have øjencreme…


Derfor skal vi have øjencreme…
Øjenomgivelserne er et af de mest fine og sarte områder i ansigtet. Huden er tynd og konstant i bevægelse. Derudover tørrer området med tiden ud og mister dermed elasticiteten - hvilket resulterer i rynker.

Issahra - Supreme contour
Supreme contour udjævner og forebygger rynker omkring øjene. For behandling af dette område, som kræver speciel opmærksomhed, tilbyder Issahra Supreme Contour som indeholder argan kernen, hvor både den øjeblikkelige og gradvise virkning af Argatensyl ™ er forstærket af de regenererende og fugtgivende egenskaber i argan olien, som dermed beskytter hudens ungdom. Dens særdeles enestående anti-age virkning er yderligere styrket af hindbær olie, rig på vitamin E, Omega 6 samt Omega 3. En anti-oxidant, anti-inflammatorisk og healende symbiose, som er effektiv til bekæmpelse af hudens aldringsproces.
Vejl. Pris: Kr. 295,- for 15 ml.
Læs mere på www.issahra.com
Forhandles bl.a. på: www.arganic-beauty,com
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 71 45 42 19

Paul Penders - Plantago Essential Eye Gel
Hjælper med at forebygge og reducere hævelser, mørke rander, linjer, rynker og andre tegn på træthed, dårligt blodomløb og stress. Plantago (plantens navn på dansk = større Vejbred) hjælper med at reducere blå mærker, mens aloe vera og kamille beroliger sart hud under øjet. Disse urter er kold-blandet med andre udvalgte økologiske urter for at forbedre mikrocirkulationen og forbedre fugtniveauet i det følsomme øjenområde. Derudover er den velegnet til alle hudtyper. Vejl. Pris: kr. 316,25 for 20gr
Læs mere på www.økoskønhed.dk
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 21 69 60 83

Neovita – Lifting eye care
Lifting Eye Care er rig på virkningsfulde stoffer og samtidig fugtighedsbindende. Hudpartiet omkring øjenomgivelserne er meget sart og den første ældning af huden er dér meget hurtig og synlig. Den lette gelemousse modvirker hævelser, giver fugtighed, bekæmper collagen-nedbrydningen og glatter intensivt. Ekstrakten af hibiscusfrø korrigerer rynker, mens matrikinerne er virkningsfulde overfor regenenering af huden indefra og sørger for opstramning.
Vejl. Pris: Kr. 399,- for 25 ml
Find nærmeste forhandler findes på www.neovita.dk under ”forhandlere”
Join ”Neovita Cosmetic in Denmark” på og bliv opdateret med nyheder!

Juhldal – RUSH eye care
RUSH eye care er 100 % naturbaseret som altid og fremstillet af økologisk dyrkede hvedekim. RUSH eye care er en forfriskende og kølende øjencreme, der øjeblikkeligt opstrammer huden og tilfører fugt og pleje til de sarte øjenomgivelser. På kort sigt mindsker øjencremen hævelser og giver dig friskere øjne. På lang sigt bevares et friskt og ungdommeligt udseende. Kan anvendes efter behov – både under og over make-up’en.
Vejl. udsalgspris: kr. 229,- for 15 ml.
Læs mere på www.juhldal.dk
Forhandles bl.a. hos Matas, helsekostbutikker, Salling m.fl.

Jewelnile - For Your Eyes Only
Øjencremen fra Jewelnile indeholder stor koncentration af den unikke krokodilleolie. Ydermere er der kun iblandet de bedste naturlige ingredienser. Et ægte naturprodukt uden parabener, PEG’s etc. Forebygger linjerne omkring øjnene. Det er ren luksus til dig og dine øjne!
Vejl.Pris: Kr. 298,- for 15 ml.
Læs mere på www.jewelnile.dk
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 22 24 22 10

Nimue – Eye treatment
En unik blanding af antioxidanter og bio-aktive ingredienser som neutraliserer de skadelige effekter af frie radikaler og beskytter det sarte og følsomme øjenområder. Der sker dramatisk opstramning samt forbedring af slap hud. Fordelene ved cremen er at vitamin A Ester, intensivt opfrisker huden. Vitamin C Ester forbedrer hudens struktur, fasthed og teint omkring det følsomme øjenområde. Derudover går Vitamin E Ester ind og beskytter mod yderligere skade fra frie radikaler. Kan både anvendes morgen og aften.
Vejl. Pris: kr 315,- for 15ml
Læs mere på www.nimueskin.dk

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 97 15 64 28
Botanical extracts – Intensive eye cream
Denne avancerede formel af aktive ingredienser modvirker de mange synlige tegn på aldring ved at fremme et strammere, fastere og mere elastisk øjenområde. Dette produkt tilbyder dig en øjeblikkelig og mærkbar reducering i fremkomsten af linjer samt rynker. Akacie gummi arabikum og hydrolyseret rhizobiangummi giver en særdeles mærkbar reducering af rynker med en stærk, øjeblikkelig opstrammende handling.
Vejl. Pris: Kr. 290,- for 15ml
Læs mere på www.botanicalextracts.dk
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 97 15 64 28


Tilføjet af :GæstLogin ind for at skrive en kommentar

Kommentarer til artikel

 


"Hej, tak for indlægget her. Hvad med øjencreme til mænd? Det er altså lidt svæere at finde ud af, synes jeg. Vil alt det, som dur til en kvinde fra en side fx som den her: http://www.naturoghelse.dk/shop/oejencreme-198c1.html og virke for mænd? Er der ikke en forskel"

| 24.07.2014, 15:54
Ny hjemmeside er på vej, vi er igang med at redesigne og omkode hele Skønhedsuniverset.dk. Vi er klar start 2019

DIN PROFIL

Log ind er pt. fjernet indtil vi får opsat den nye hjemmeside


Om skønhedsuniverset | Kontakt os | Lad skønhedsuniverset.dk blive din start side! | | Hjælp | RSS


Copyright © 2005 - 2009 Skønhedsuniverset, politik om personlige oplysninger & benyttelse af Skønhedsuniverset
skønhedsuniverset.dk er optimeret til Mozilla Firefox 800 * 600 Skønhedsuniverset.dk version: 1.1
Webhost : Ignesco.dk


Skønhedsuniverset.dk's Nyhedsbrev