Skønhedsuniverset
Forside streg Kontakt streg Links streg Annoncering streg Online brugere streg Om streg
 

INDHOLD

Grupper

Hot Links

Skønhedsvideoer

Skønhedsforum

Brugernes favoritter

Profil gallerier

Dagens horoskop

Leksikon

Artikler

Konkurrence

Send til en ven

Links


TIPS & TRICKS

Hudpleje

Makeup

Dufte

Natur hudpleje

Aromaterapi

Ansigtsmasker

Hårpleje

Negle

Slanketips

Graviditets tips

Bryllupstips

Diverse
Her er duForsideartikler

FOLILASER mod hårtab

Gennem tiden er der blevet markedsført et hav af mirakelprodukter til behandling af hårtab, som dækker alt lige fra vækstfremmende hårmasker til shampoo udviklet til dyr. Det eneste, der står soleklart for os er, at mange mennesker kæmper en hård kamp for ikke at miste deres hår.
I dag er det primært skønhedsklinikker og specialklinikker for hårpleje, der tilbyder behandlinger mod hårtab. Blandt behandlingerne der udbydes kan nævnes ozonterapi, hårmasker og specialkure. Fælles for disse behandlinger er, at sessionerne hurtigt løber op i rigtig mange penge uden at garantien for, at håret vokser ud igen er givet på forhånd.

Hos Natural Logistics gør vi alt for at skabe mest mulig gennemsigtighed i over for vores kunder og samarbejdspartnere. Folilaser® holder hvad det lover:

Folilaser er en laserkam udviklet til at bremse hårtab og stimulere ny hårvækst. Laserkammen er blandt de bedste produkter på markedet til behandling af hårtab takket være dens avancerede og patenterede laserteknologi.. Diodernes laserlys har en ny og forbedret effekt i forhold til konkurrerende produkter på markedet, idet de er længere, hvilket sikrer en mere effektiv og koncentreret behandling direkte på det udsatte område i hovedbunden.
Samtidig har fremskridtene inden for behandling af hårtab gjort det muligt for os at implementere en ny, patenteret teknologi, Vibratonic®, som stimulerer blodcirkulationen i hårbunden, hvilket har en positiv effekt på den naturlige hårvækst, idet der tilføres flere næringsstoffer til hårkarrene end under normale omstændigheder.
Laserbehandling har for alvor vundet indpas og anvendes i moderne lægevidenskab med yderst effektive resultater – ofte langt bedre resultater end dem man ser i mere traditionelle behandlingsformer.
Behandlingen med Folilaser® er ganske enkel og nem at udføre og kan derfor anbefales til alle, der kæmper med hårtabsproblemer.

HVAD ADSKILLER FOLILASER® FRA ANDRE PRODUKTER PÅ MARKEDET?

Udviklingsafdelingens mange undersøgelser og tests har gjort det muligt at forbedre laserkammens teknologi, hvilket giver Folilaser et klart forspring i forhold til andre lignende produkter. Et eksempel herpå er laserdiodernes længde, som markant øger stimuleringen af blodomløbet i samspil med vibrationsfunktionen.

Brugen af Folilaser® er ganske enkel og overskuelig, idet kammen har en indbygget digitalskærm, der måler og kontrollerer tid, intensitet og vibrationsniveauer under behandlingen.


Laserkammen er tilpasset den private brugers behov og leveres med udskiftelige tænder, afhængig af den individuelles præference i forhold til hårdhed.

Tidsmåler der sikrer en nøjagtig og effektiv behandling.

Længere dioder sikrer en optimeret og mere præcis behandling af det udsatte område i hårbunden. Samtidig er vibrationsfunktionerne med til at stimulere blodcirkulationen og dermed opnås en lang mere effektiv behandling.

Folilaser® sikrer en mere præcis og kontrolleret massage af hovedbunden ved hjælp af de forskellige indstillingsmuligheder.

Laserkammen leveres med forskellige tænder, der kan udskiftes afhængig af, hvilken hårdhed, den enkelt bruger foretrækker.

Laserbehandlingen tager 15 minutter og tidsgrænsen overholdes nemt med den indbyggede tidsmåler.

HVEM ER FOLILASER® UDVIKLET TIL?
Folilaser® er udviklet til personer, der lider af midlertidigt hårtab såvel som pletskaldethed, også kendt som alopeci.

Ligeledes er laserbehandlingen med Folilaser specifikt udviklet til personer, der ønsker et stærkere og sundere hår og som lider af en af de følgende former for alopeci:

Androgen Alopeci: Starter som regel omkring 30-års alderen og skyldes en overproduktion af mandlige kønshormoner.

Alopeci blandt kvinder: skyldes primært hormonelle forandringer.

Alopecia areata: Er en sjældnere form for hårtab som ofte er forbundet med stress og symptomer på stress.

PROFESSIONEL BRUG AF FOLILASER®
Laserlysets overflade skal dække nøjagtigt det udsatte område for hårtabet for at opnå den bedste effekt af behandlingen og optimal udnyttelse af strålerne.
Zonen der skal behandles bør være ren og fri for enhver form for hårprodukter, der fedter og skaber en hinde på hår og hovedbund.
Øvrige behandlingsprodukter bør påføres umiddelbart efter laserbehandlingen, idet hårkarrene befinder sig på deres mest åbne og receptive stadie, dels som resultat af laserbehandlingen, dels på grund af den vibrerende massage i hovedbunden.

Der foreligger ingen kontraindikationer ved brugen af andre lægemidler sammen med laserbehandlingen.

FORVENTINGERNE INDFRIES MED FOLILASER®
Gennem tiden er der blevet markedsført et hav af mirakelprodukter til behandling af hårtab, som dækker alt lige fra vækstfremmende hårmasker til shampoo udviklet til dyr. Det eneste, der står soleklart for os er, at mange mennesker kæmper en hård kamp for ikke at miste deres hår.

I dag er det primært skønhedsklinikker og specialklinikker for hårpleje, der tilbyder behandlinger mod hårtab. Blandt behandlingerne der udbydes kan nævnes ozonterapi, hårmasker og specialkure. Fælles for disse behandlinger er, at sessionerne hurtigt løber op i rigtig mange penge uden at garantien for, at håret vokser ud igen er givet på forhånd.
Hos Natural

Hårsækkene stimuleres og det har positive resultater for hårvæksten, samtidig med at håret fremstår sundere, stærkere og får mere volumen. Under laserbehandlingen ved lav intensitet, øges temperaturen lidt efter lidt og der opstår derved en mild udvidelse af blodkarrene, hvormed blodcirkulationen forbedres og der tilføres flere næringsstoffer til hårkarrene.

MED FOLILASER® FÅR DU INDFRIET DINE FORVENTNINGER OM GODE RESULTATER OG HØJ KVALITET
I forbindelse med en vilkårlig rundspørge blandt 200 personer, der anvender Folilaser, fik vi de følgende resultater:

80% af de adspurgte personer, der anvender Folilaser® har fået et tættere og kraftigere hår.

78% har oplevet, at deres hår fik mere volumen efter at have brugt laserkammen.

75% har fået et mere skinnende hår.

90% er tilfredse eller meget tilfredse med resultaterne, de har oplevet ved brug af laserbehandlingen.

HÅRET HAR SIT EGET LIV
Hårvæksten følger som regel en cyklus, der varer 2-3 måneder og håret vokser ca. 1 cm pr. måned.
Omkring 10% af håret befinder sig i en inaktiv proces, hvor det ikke vokser. Efter 3 måneder, taber man det inaktive hår, for således at give plads til at nyt hår kan vokse ud.
Alopeci starter typisk i tindinger og pande og fortsætter om til baghovedet. Den afsluttende fase i forbindelse med alopeci er fuldstændigt hårtab.

VÆRD AT VIDE OM HÅRVÆKST - MARKEDSSTUDIER
Ifølge en undersøgelse foretaget i frisør- og skønhedsbranchen i Madrid, er der større og større efterspørgsel på:

Professionelle inden for hårfarvning, laserbehandling og massage rettet specielt mod hårbunden.

Professionelle og kontinuerlige behandlinger.

Allround frisører som ud over at klippe, farve og style håret, også tilbyder professionel rådgivning og specialbehandlinger til kunderne.

VÆRD AT VIDE OM HÅRPLEJE - MARKEDSSTUDIER
Ifølge studier udarbejdet i frisør- og skønhedssektoren samt i wellness centre i Madrid ses der en stigende bekymring blandt forbrugerne i forhold til deres personlige image og fysiske velvære og helbred.

Læge og ansvarshavende for den dermatologiske klinik ved hospitalet Doce de Octubre i Madrid, Aurora Guerra, understreger, at det ikke er muligt at stimulere hårvæksten med shampoo, der indeholder biotin (B7 vitamin). For at vitamin B7 har effekt på hårvæksten skal det optages indefra.


I et projekt der evaluerer alopeci og sygdommens omfang fandt man, at 48% af alle hårvækstproblemer opstår omkring 30-årsalderen. Næsten 65% af den europæiske befolkning frygter at miste håret.

Dermatologisk afdeling på det medicinske fakultet ved universitetet i Barcelona har forsket i og konkluderet, at personer der lider af skaldethed oplever en negativ ændring i deres livskvalitet og selvværd, hvilket har naturlige konsekvenser for deres sociale og professionelle liv.

Et studie foretaget af arbejdsmarkeds- og ligestillingskontoret i Madrids Kommune viser, at frisørsaloner og skønhedsklinikker bevæger sig væk fra de traditionelle hårklipninger og behandlinger, idet der er en stigende efterspørgsel på specialbehandlinger til håret og massager specielt rettet mod hårbunden. En anden stigende tendens er rettet mod kost og terapeutiske, anti-stressbehandlinger. Sidst men ikke mindst er førnævnte klinikker og frisørsaloner i stigende grad begyndt at distribuere kosmetik og skønhedsprodukter.

For at kunne styrke og stimulere den naturlige hårvækst bedst muligt, er det vigtigt at implementere en sund kost, der er rig på vitamin7 eller biotin, som bl.a. findes i æggeblommer, fisk nødder, kornprodukter og sojamel.

Flere studier udarbejdet på de førende spanske universiteter inden for medicin og med specialafdelinger inden for dermatologi, peger på den samme konklusion: Den bedste metode til at få et sundt og stærkt hår er ved at holde det rent, bruge milde shampooer og jævnligt anvende en hårkur af høj kvalitet og sidst men ikke mindst indtage en sund og varieret kost, rig på frugt og grøntsager.

Der findes en række naturlige produkter, som kan bruges til at behandle alopeci:
oLucerne: Tilfører mineraler, der styrker hårvæksten og forhindrer hårtab.
oØlgær: Har et højt indhold af vitaminer, som gør produktet til et yderst effektivt middel til øget hårvækst.

Omvendt finder vi også en række hjemmestrikkede (falske!) myter om hårpleje:

Ved at massere fiskelevertran ind i hårbunden styrkes hårvæksten.

Håret vokser bedre og hurtigere ved at gnubbe løg og citronsaft ind i hårbunden.

En blanding af hvidløg og olivenolie har en positiv effekt på hårvæksten.

Pressemeddelse skrevet af: natural-logistics.com

Se mere her:

www.dk.folilaser.com | Tel: +45 36 95 31 63 | dk@natural-logistics.com

Tilføjet af :GæstLogin ind for at skrive en kommentar

Kommentarer til artikel

 


"FOLILASER mod hårtab - http://dk.folilaser.com/?a_aid=518d1582054df&a_bid=0db2cc99 Jeg modtog min bestilling denne uge."

| 28.07.2013, 11:14
Ny hjemmeside er på vej, vi er igang med at redesigne og omkode hele Skønhedsuniverset.dk. Vi er klar start 2019

DIN PROFIL

Log ind er pt. fjernet indtil vi får opsat den nye hjemmeside


Om skønhedsuniverset | Kontakt os | Lad skønhedsuniverset.dk blive din start side! | | Hjælp | RSS


Copyright © 2005 - 2009 Skønhedsuniverset, politik om personlige oplysninger & benyttelse af Skønhedsuniverset
skønhedsuniverset.dk er optimeret til Mozilla Firefox 800 * 600 Skønhedsuniverset.dk version: 1.1
Webhost : Ignesco.dk


Skønhedsuniverset.dk's Nyhedsbrev