Skønhedsuniverset
Forside streg Kontakt streg Links streg Annoncering streg Online brugere streg Om streg
 

INDHOLD

Grupper

Hot Links

Skønhedsvideoer

Skønhedsforum

Brugernes favoritter

Profil gallerier

Dagens horoskop

Leksikon

Artikler

Konkurrence

Send til en ven

Links


TIPS & TRICKS

Hudpleje

Makeup

Dufte

Natur hudpleje

Aromaterapi

Ansigtsmasker

Hårpleje

Negle

Slanketips

Graviditets tips

Bryllupstips

Diverse
Her er duForsideartikler

Hvad er fiskeolie egentlig godt for?

SPONSORERET INDHOLD

I junglen af alskens kosttilskud som angiveligt gavner hud, hår og helbred, så er der få, som kan konkurrere med fiskeolien på dokumenteret gavnlig effekt. Fiskeolie fås både i flydende form eller som kapsler, og de reneste og fineste fiskeolier er godt nok udvundet af fisk, men deres smag er behagelig neutral. Fiskeolie har været tilgængelig på markedet i krydsfeltet mellem sundhed og skønhed i mange år, men for den uindviede kan det være rart at få et par fakta på plads om fiskeoliens egenskaber og anvendelse.

Hvad gør fiskeolie?
Til at besvare spørgsmålet kan ikke kun nævnes et enkelt svar. I stedet har fiskeolie en lang række gavnlige egenskaber for mange af kroppens vitale dele såsom hjerte, hjerne, stofskifte, blodomløb og led. Puha. En lettere lang liste. Men ikke desto mindre illustrerer den fiskeoliens alsidige evne til at have en positiv indvirkning på eksempelvis blodtryk og hjerterytmen, som den henholdsvis sænker og stabiliserer. Derudover er fiskeolie også god mod ledsmerter samt dæmpning af betændelse og irritation, da den virker anti-inflammatorisk.


Hvor produktets virkning stammer fra
Fiskeoliens mange virkninger kan tilskrives dens indhold af Omega 3-fedtsyrer. Disse forkortes EPA og DHA, og de produceres kun i begrænset omfang i kroppen. Derfor er det særdeles tilrådeligt at indtage Omega 3-fedtsyrer via kosten. Ved at spise ca. 300g fed fisk om ugen kan langt størstedelen af voksne få dækket deres behov for de sunde fedtsyrer. Dog kan det være svært at få spist den rette mængde fed fisk af forskellige årsager. Derfor kan en fiskeolie, såsom Nordic Naturals Omega 3, opfylde behovet for Omega 3-fedtsyrer. Højkvalitetsproduktet er udvundet af fede fisk som sardiner og ansjoser, og det er 100% fri for skadelige tungmetaller.

Hvorfor fiskeolie?
Fiskeolie kan både være en økonomisk og hurtig løsning til at få dækket sit behov for Omega 3-fedtsyrer. Ved at indtage fiskeolie kan man bidrage til at forbedre sin sundhedstilstand og forebygge eventuelle gener. Det er ikke kun voksne, som kan have gavn af fiskeoliens egenskaber, men børn kan ligeså drage nytte af fiskeolie. Hertil findes fiskeolier specielt udviklet til børn, som har et passende indhold af Omega 3-fedtsyrerne EPA og DHA.

Tilføjet af :GæstLogin ind for at skrive en kommentar

Kommentarer til artikel
Ny hjemmeside er på vej, vi er igang med at redesigne og omkode hele Skønhedsuniverset.dk. Vi er klar start 2019

DIN PROFIL

Log ind er pt. fjernet indtil vi får opsat den nye hjemmeside


Om skønhedsuniverset | Kontakt os | Lad skønhedsuniverset.dk blive din start side! | | Hjælp | RSS


Copyright © 2005 - 2009 Skønhedsuniverset, politik om personlige oplysninger & benyttelse af Skønhedsuniverset
skønhedsuniverset.dk er optimeret til Mozilla Firefox 800 * 600 Skønhedsuniverset.dk version: 1.1
Webhost : Ignesco.dk


Skønhedsuniverset.dk's Nyhedsbrev