Skønhedsuniverset
Forside streg Kontakt streg Links streg Annoncering streg Online brugere streg Om streg
 

INDHOLD

Grupper

Hot Links

Skønhedsvideoer

Skønhedsforum

Brugernes favoritter

Profil gallerier

Dagens horoskop

Leksikon

Artikler

Konkurrence

Send til en ven

Links


TIPS & TRICKS

Hudpleje

Makeup

Dufte

Natur hudpleje

Aromaterapi

Ansigtsmasker

Hårpleje

Negle

Slanketips

Graviditets tips

Bryllupstips

Diverse
Her er duForsideartikler

Få en bedre nattesøvn i den rigtige seng

SPONSORERET INDHOLD

Søvn kan betegnes som en af de mest effektive og absolut billigste skønhedskure. En god nats søvn er nemlig afgørende for vores daglige funktion, velvære og sundhed. Med gode nætter følger bl.a. positive effekter for din hud samt et bedre humør!

Søvn som kilde til en sundere hverdag
De seneste år har forskning inden for både neurovidenskab, psykologi og læring pointeret vigtigheden af den gode søvn, som er afgørende for optimal funktion i dagligdagen. Ved søvn får både krop og hjerne lov til at slappe af og klargøre sig til en ny dag med nye indtryk og opgaver.

Forstyrres søvnen kan det altså have mærkbare konsekvenser for koncentrationsevnen, korttidshukommelsen, indlæringsevnen og naturligvis sundhed, trivsel - og din hud! Regelmæssig søvnmangel kan faktisk resultere i hurtig forældelse af huden, rynker og generel dårlig hud. Det skyldes, at huden danner nye celler under søvn, som er afgørende for hudens udseende og sundhed. Omvendt kan du altså også sikre en mærkbart sundere, blødere og flottere hud ved at sørge for høj søvnkvalitet.

Vælg den helt rigtige sengetype
For at skabe de bedste betingelser for en god nattesøvn, er det vigtigt at have den rigtige seng, som imødekommer alle dine personlige behov. Her kan du læse om tre af de bedste sengetyper på markedet, som kan danne rammen om din skønhedssøvn:1
Continentalseng1
Elevationsseng
Boxseng

Når du vælger en seng, er det altid en god idé at undersøge dine behov. Du skal bl.a. være sikker på, at den er stor nok, da du sover bedre med mere plads omkring dig. Du skal som tommelfingerregel minimum have en madras, der er 10 cm længere end dig.

Kontinentalsenge går ikke på kompromis
Ønsker du en seng, der både leverer rigtig høj komfort samt et strømlignet og simpelt design, kan du med fordel vælge en kontinentalseng. Denne sengetype er meget udbredt i USA, men den vinder også frem i danske soveværelser. Sengen består af tre dele, som sikrer din komfort; en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Endvidere sikrer de tre dele, at du kan finde en sengeløsning, der passer nøjagtigt til dine behov og præferencer i forhold til hårdhed m.m..

De fleksible og personlige elevationssenge
Høj fleksibilitet, brugervenlighed og eksklusivitet kendetegner de gode elevationssenge. Disse senge indeholder både en motor samt et mekanisk element, som gør, at du kan tilpasse din ligge-positur. Så kan du altid sove med maksimal komfort. Desuden er elevation særdeles brugbart i forbindelse med brug af sengen i vågen tilstand, da du kan tilpasse ryggens og benenes hældning. Du får maksima komfort med en elevationsseng, både når du sover, læser, spiser eller ser fjernsyn i sengen. Der findes desuden en række modeller, der er velegnede til par eller samboende, da de kan justeres seperat på hver sin side af sengen.

Komfort til lavere pris med en boxseng
Vil du gerne have en prisvenlig seng, kan du med fordel vælge en boxseng (kaldes også boxmadras). Disse senge bygges med en madras og en seng i ét, hvorfor du også får en stilren seng, der passer i de fleste værelser. Du har desuden mulighed for at sætte din boxmadras i en sengeramme eller på ben, så du kan få det udseende, du ønsker. Vælger du en boxseng, bør du også købe en topmadras i høj kvalitet, da denne ofte er afgørende for din komfort.

Søg hjælp hos de kyndige
Uanset hvilken sengetype, du vælger at købe, kan du med fordel rådføre dig hos eksperter. Du bør nemlig vælge en madrastype, der passer til dig og dine behov. Det gælder særligt, hvis du har problemer med ondt i ryggen eller lignende. Hos Nordfjeld kan du både finde et bredt sortiment af kvalitetssenge af flere typer samt den bedste rådgivning på markedet. Her finder du de førende brands samt service i topkvalitet både online og i butikken i Odense.
Tilføjet af :GæstLogin ind for at skrive en kommentar

Kommentarer til artikel
Ny hjemmeside er på vej, vi er igang med at redesigne og omkode hele Skønhedsuniverset.dk. Vi er klar start 2019

DIN PROFIL

Log ind er pt. fjernet indtil vi får opsat den nye hjemmeside


Om skønhedsuniverset | Kontakt os | Lad skønhedsuniverset.dk blive din start side! | | Hjælp | RSS


Copyright © 2005 - 2009 Skønhedsuniverset, politik om personlige oplysninger & benyttelse af Skønhedsuniverset
skønhedsuniverset.dk er optimeret til Mozilla Firefox 800 * 600 Skønhedsuniverset.dk version: 1.1
Webhost : Ignesco.dk


Skønhedsuniverset.dk's Nyhedsbrev