Skønhedsuniverset
Forside streg Kontakt streg Links streg Annoncering streg Online brugere streg Om streg
 

INDHOLD

Grupper

Hot Links

Skønhedsvideoer

Skønhedsforum

Brugernes favoritter

Profil gallerier

Dagens horoskop

Leksikon

Artikler

Konkurrence

Send til en ven

Links


TIPS & TRICKS

Hudpleje

Makeup

Dufte

Natur hudpleje

Aromaterapi

Ansigtsmasker

Hårpleje

Negle

Slanketips

Graviditets tips

Bryllupstips

Diverse
Her er duForsideartikler

GOSH vinter/nytårs look 2009/10 ”Bright’n Black”

Til vores nytårslook 2009/10 har vi lavet et komplet sæt med makeuppen til det mest elskede og brugte look blandt os piger – Smokey eyes. Her er alt, hvad du skal bruge, og mere til. Da det er nytår, har vi valgt at tilføre stjerner og nytårsfyrværkeri i så vi kan glimte hele aftenen.
Looket er i butikkerne fra uge 45-52

Face & Body

Glamour Body Glitter
GOSH Glamour Body Glitter er en glitter, du kan bruge for sjov til en særlig lejlighed, eller når du mangler den sidste "finish" til fest eller nytårsaften. Påfør glitteret på arme, hals, øjne, kindben, og glem ikke kavalergangen! Ses dette i et mørkt lokale med sænket lys, vil du skinne og glimte som en stjerne i natten!

Eyes

Crystal Lashes
GOSH Crystal Lashes har et perfekt og naturligt look. De gør dit blik mere intenst og giver dig et feminint look med lange fyldige vipper. Similistenene sidder på vipperne og glimter som diamanter når du blinker.

Eye Shadow Collection – Smokey Eyes
GOSH Eye Shadow Collection er øjenskygger, der er farvemættede og har en optimal blødhed. Øjenskyggerne er Wet ‘n Dry Eye Shadow, og du kan selv vælge, hvor intens farven skal være. Hvis du bruger den tør, opnår du en delikat og strålende effekt, og hvis du bruger den våd, opnår du en meget farvemættet, intens effekt. Alle skyggerne er silkebløde, nemme at blande, holdbare, absorberer olier og forhindrer, at huden rynker. Farverne er sort, koksgrå, lysgrå og hvid.

Liquid Eye Liner Pen Star
GOSH Liquid Eye Liner Pen giver den perfekte indramning af øjet. Med den ideelt formede pensel kan man både tegne meget tyndt og/eller kraftigt, helt afhængig af den vinkel, penslen holdes i. Den tørrer hurtigt, og ud over en meget dyb og intens farve, indeholder den glimmer, der giver en smuk refleksion. Farven er sort med sølvglimmer – Black Star.

Effect Powder
GOSH Effect Powder er et metalliseret pudder, der bruges som øjenskygge alene eller sammen med almindelig øjenskygge som highlighter. Kan ydermere bruges som eyeliner med pensel og vand for en meget blank og farvemættet effekt. Farven er sort med farvet glimmer – Bright’n Black 18.

Lips

Lip Gloss
GOSH Lip Gloss er skinnende, plejende, beskyttende og super sexet - og så er den sort. Den indeholder en lang række naturlige ingredienser som sheasmør, jojobaolie, solsikkeolie og rosmarin ekstrakt, som gør læberne bløde og tilfører fugt.
GOSH Lip Gloss gør ethvert look mere glamourøst. Den sorte farve giver et dramatisk look og en flot og skinnende glans på læberne, som derved bliver mere fyldige at se på. Farven er sort med farvet glimmer – Lip Gloss 81.

Nails

Nail Lacquer
GOSH Nail Lacquer har en smidig konsistens, der gør den nem at applikere. Lakken tørrer hurtigt, dækker superflot. Farverne er glimmer og sort – Bright Passion 585 og Black Passion 553.

LÆS OGSÅ


Tilføjet af :GæstLogin ind for at skrive en kommentar

Kommentarer til artikel
Ny hjemmeside er på vej, vi er igang med at redesigne og omkode hele Skønhedsuniverset.dk. Vi er klar start 2019

DIN PROFIL

Log ind er pt. fjernet indtil vi får opsat den nye hjemmeside


Om skønhedsuniverset | Kontakt os | Lad skønhedsuniverset.dk blive din start side! | | Hjælp | RSS


Copyright © 2005 - 2009 Skønhedsuniverset, politik om personlige oplysninger & benyttelse af Skønhedsuniverset
skønhedsuniverset.dk er optimeret til Mozilla Firefox 800 * 600 Skønhedsuniverset.dk version: 1.1
Webhost : Ignesco.dk


Skønhedsuniverset.dk's Nyhedsbrev