Annonce

Jeg er sulten hele tiden!! :O

avatar
Trine
2011-04-20 09:29:07


Hej allesammen :) jeg har fået et problem og jeg håber at måske nogle af jer vil kunne hjælpe mig :) Det er sådan, at min krop hele tiden fortæller mig at jeg er sulten så derfor spiser jeg jo selvfølgelig noget, men problemet er at jeg har taget et par kilo på og det kan ses, fordi det har sat sig lige på hofterne og så midt på maven, jeg tror faktisk også at det har sat sig på min "Bag" for når jeg kigger mig i spejlet ligner det at min ryg svejer virkelig meget fordi der sidder noget på hver side af mig. Så hvis nogle af jer havde nogle tips til hvad jeg kan gøre; det er ikke fordi at jeg spiser VILDT usundt det er bare fordi at jeg spiser HELE tiden.
1903
Kommentarer
avatar
Trine
2011-04-20 10:48:43

Hejsa :-) Jeg har haft det samme problem, det eneste der hjalp mig var at spise frugt som mellem måltid, allerede inden jeg blev rigtig sulten så kroppen hele tiden havde noget at arbejde med. Nu har jeg vænnet min krop til at spise på de fastlagte spisetider. Selvom du er sulten og din mave rumler så lad hver med at spise noget alt for tungt, tag noget frugt eller andet let og væn så dig selv til at spise på faste tidspunkter :-)

14k
avatar
Marie Holst
2011-04-24 20:26:31

ellers så kan du jo drikke noget grøn te :) Det er utrolig sundt.. og så mætter det også en del :D

14k
avatar
Miss Khan
2011-05-04 16:53:32

Hejsa, Jeg ved godt hvorfor du hele tiden er sulten det er fordi at når du sætter dig til at spise så spiser du lidt for ikke at tage så meget på også bliver du sulten igen så spiser du lidt igen også bliver du sulten igen så jeg har en god ide når du sætter dig til at spise så spis dig helt mæt så du slet ikke kan spise mere og det vil hjælpe rigtig meget du kan altid skrive til mig igen hvis der er noget (, men jeg håber det hjælper

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar