Annonce

Er det mig eller vægten?

avatar
Kate
2011-07-27 13:30:41


Hej Piger!! I søndags bestemte jeg mig for, at jeg ville se, hvor meget jeg kunne tabe mig på en uge, hvis jeg løb hver dag.... Mandag morgen stillede jeg mig op på vægten og den sagde --,02. Altså, 'et tal' komma nul to kg. om formiddagen, løb jeg så en tur. Har en rute, som er ca. 6 km, men løber kun sådan ca. 4 km af turen, hvor jeg så også går lidt af turen. Da jeg så kom hjem, styrke trænede jeg maven og gik i bad. Lidt senere spiste jeg så to skiver franskbrød med sådan noget light marmelade.... Om aftenen spiste jeg ikke så meget aftensmad, og i løbet af dagen havde jeg gået og små spist lidt. Altså f.eks, taget et lille stykke brød.... Senere et æble, senere nogle nødder og sådan. Nprh jo, spiste egentlig også cupcakes :s Måske ikke lige så god en idé.... Om Tirsdagen( I går) løb jeg dén der tur, og jeg gik også en tur på ca.6 km.... Morgenmaden kan jeg ikke huske, men det var en god portion, tror jeg. Om eftermidaggen, kan jeg faktisk ikke huske hvad jeg spiste.... Tror det var noget brød med ost, eller sådan noget og om aftenen spiste jeg ikke så meget. Men så her i morges, stillede jeg mig op på vægten, fordi jeg ville se, om jeg havde tabt mig. Ved godt, at der kun er gået 2 dage, men jeg ville bare se om jeg var på rette vej.... Og så fik jeg et chock da vægten sagde: --,08! Jeg tænkte: "Hvad? komma nul otte?!", jeg forstår virkelig ikke at jeg har taget 0,6 kg på..... Har I nogle foreslag....?? Omg, er helt ude af den :(((
1462
Kommentarer
avatar
Kate
2011-07-27 13:32:02

.... Er det fordi, jeg har spist forkert? eller kan det have noget med vægten at gøre? altså, den elektriske vægt, som vejer én.... men hvad skulle der dog være galt med dén....? Tror altså det er mig, men fatter bare intet og er vildt ulykkelig.....!

14k
avatar
Kate
2011-07-27 13:32:18

.... Er det fordi, jeg har spist forkert? eller kan det have noget med vægten at gøre? altså, den elektriske vægt, som vejer én.... men hvad skulle der dog være galt med dén....? Tror altså det er mig, men fatter bare intet og er vildt ulykkelig.....!

14k
avatar
Marie Holst
2011-07-27 20:39:34

Nu ved jeg jo ikke, om du tager meget hurtigt på, og ikke har en så god forbrænding for så kan det være at du tog på af de der cupcakes, og hvad du ellers spiste.... men det tror jeg nu ikke - jeg tror at du har taget på fordi du har fået større muskler, altså har du taget på i muskelvægt ! For 6 km 2 dage i træk er ret godt klaret, og det kan muligvis godt have givet dig 0,6 kg mere på kroppen ! :D

14k
avatar
Kate
2011-07-27 22:38:56

Hej Marie! Hvad min forbrænding angår, er den vist okay.... Men er ikke helt sikker :P. Tror nu egentlig heller ikke, at det er så meget dé cupcakes, heheh d: Dét med større muskler, tvivler jeg meget på! Jeg har før løbet rigtig meget, hvor detr har taget lidt tid, før jeg fik større muskler, f.eks fik jeg større benmuskler af at løbe, men det tog noget med 2 ½ uge, før man kunne se det. Tror jeg :s. Tak :'D! Jeg har snakket med min mor og søster om det, og de siger begge, at det godt kan svinge lidt, fordi jeg stadig er i puberteten og sådan.... De siger, at det også er afhængig af, hvornår man vejer sig og om man næsten lige har spist og sådan..... Vil prøve at veje mig i næste uge og se, om det er blevet bedre! ;) Tak for dit svar! <3

14k
avatar
Mia
2011-07-29 15:53:51

Lad være med at veje dig hver dag, det kommer der intet godt ud af. Gør de en gang i ugen, så ser du tydeligere resultater. Lav et skema over hvornår du skal løbe og evt. hvad du må spise. Din krop kan ikke holde til at løbe hver eneste dag, da du overbelaster den. Så hvis du løber 3 gange i ugen ville det være fint, det har din krop også bedst af! (: Men ellers sørg for at få masser af grøntsager/frugt, det hjælper med vægten med mindre du spiser en masse sukker ved siden af ;)

14k
avatar
Kate
2011-07-29 20:52:03

Hej Mia! Jeg kommer faktisk lige i tanke om, at da jeg var på ferie i Syd Korea i 15 dage, løb jeg næsten hver morgen i Fitness centeret, på hotellerne.... Tror der var 4 dage, fordelt på de 15, hvor jeg ikke løb. Løb i mellem 40-50 minutter hver gang, + jeg styrke trænede arme- og mavemuskler, og følte ikke jeg overbelastede noget.... Sørgede bare for at strække godt ud og jeg tabte faktisk 1,5 kg..... Kunne have tabt mig mere, men jeg spiste også rigtig meget is, fordi, hallo, det var ferie ;). Men ellers mange tak for sit svar :D Og ja, skal nok sørge for at spise en masse frugt og grøntsager ;D

14k
avatar
Diana
2011-07-30 22:51:39

Glem nu ikke at muskler vejer mere end fedt ;) så husk også have målebåndet med i dine overvejelser for kan være du taber CM i stedet for KG:)

14k
avatar
Kate
2011-08-08 21:44:24

Hej Diana! God idé, mange tak! :))

14k
avatar
Malene
2011-08-15 16:02:44

Som pige kan din vægt svinge op til 2kg om dagen, så du behøver ikke at tage det så ilde op.. :) Men kan fortælle der er rigtig mange kalorier i ost, og også cupkages. For tiden prøver jeg for sjov madital.dk - det er gratis, og jeg er helt i chok over hvad nogle ting indeholder. Selvom det mest bare er for sjov, er der flere ting jeg undgår nu, da de simpelthen ikke smager så godt at jeg vil spilde så mange kalorier på det. - Farvel chokolade scones! Men ja, find en badevægt der måler fedtprocent (pas, den kan give en et koldt gys, hvis du er tyndfed) og ellers som Diana siger, målebånd. Og så passer det ikke helt at muskler vejer mere end fedt, men det er massefylden der er forskel på. Bare så ingen misforstår. Kiwi - www.smuk-blog.blogspot.com - nu med Give Away (næste Give Away: Elizabeth Arden 5th avenue parfume)

14k
avatar
Caroline Esbjørn
2011-08-27 20:25:50

Jeg har igennem de sidste to måneder været på "slankekur" .. Har tabt tæt på 6 kg nu, selvom jeg i den sidste måned ikke har haft trænet. Min kæreste og jeg har en regel om, at 1 gang og KUN 1 gang om ugen (søndag) vejer jeg mig på vægten og bliver målt i cm 6 steder på kroppen. Før hen vejede jeg mig virkelig også ofte, og har af erfaring kunne vurdere, at det slet slet slet ikke hjælper. Det gør mere negativt end positivt. Men ved ikke om du har en vægt der også kan måle fedt og vand procent? Ellers er det en god investering. Var det for mig ;) Fordi man ofte kan se grunden til man måske lige har taget 200 gram på. Ofte er det nemlig væske der er skyld. Men ellers så et råd: spis og drik ikke efter kl. 9 dagen før du skal veje dig. Så er der stor chance for, det når at komme ud inden du skal vejes. Og husk på, i dagene op til din mens så tager man på. oftest mellem 1-3 kg. Man taber det så igen omkring 5. dagen. Men overvej disse ting før du bliver skuffet. Ellers må du lige skrive igen - så kan vi nok finde en grund :)

14k
avatar
diana
2011-09-01 23:03:38

Du må ikke sulte kroppen.. Forestil dig at din krop er lige som en brændeovn, jo mere god brænde du putter i jo bedre blir varmen .. Drop franskbrød -evt kun lidt lørdag og søndag... og sørg for at kroppen får noget at arbejde med fra morgenstunden.. Sulter du dig selv - Er kroppen desværre skabt sådan at den nedsætter din forbrænding for at spare på det lille den får..... Jeg har selv tabt 56 kg. Så skulle mene at jeg kompetance til at vide hvad jeg snakker om .... Det er ej heller nødvendigt at løbe hver dag.. men gør det ca hver anden og de dage du ikke løbe så gå en tur på ca en lille time i rask tempo med noget godt musik :) pøj pøj med det hele :))

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar