Annonce

har problemer med tage på!!!

avatar
Flora
2013-01-02 15:35:29


jeg er slank og tynd, og spiser meget mad, jeg har aldrig haft spiseforstyrrelse og det får jeg aldrig. mit problem er det omvendte faktisk.. jeg vil tage på! kan næsten ikke passe mit tøj fuldt ud, og synes det er grimt at være for tynd (ikke for noget) nogen der kan hjælpe med hvad jeg skal gøre for at tage på?? altså har i nogle kostråd eller noget? tak for hjælpen på forhånd :)
748
Kommentarer
avatar
Flora
2013-01-02 15:38:46

ja ved godt jeg ikke er det rette sted, men synes alligevel det har noget med det her forum at gøre :) kunne ikke rigtig finde det rigtige forum men ja, her er mit spørgsmål

14k
avatar
Nina Lauritzen
2013-01-07 10:43:28

Hmm? Nutridrikke i en periode måske? dessert til maden(men det er jo,svært,at overkomme for lang tid af gangen nok?)kalorierige drikke,men igen!det kan jo,være usundt på andre måder selv om det evt.hjælper til en vægtstigning... tror det bedste ville være styrketræning!husker,at have set et program om en pige(england)som endte,som model efter hele sin ungdom,at være blevet mobbet med,at være tynd(bla.pga.andre pigers jalousi) husker hun i programmet forsøgte,at gå,og æde nogle kiks mellem måltiderne:( ak ak!har hørt nogen nævner,at havregryn til morgenmad skulle være en god vane til,at tage på tidl.læst af en,som nævnte,det havde gjort en forskel i hendes vægt..du har nok,det der hedder luksusforbrænding!så har man meget svært ved,at tage på,da kroppen hurtigt skruer op,når ekstra kalorier indtages,det er noget,som kan dale med alderen,men tror styrketræning ville være en god strategi!hvis du vil tage på selvom,det nok blir muskler snarere,end fedt..

14k
avatar
Flora
2013-01-13 17:58:08

ja, jeg tror også jeg har hurtigt stofskifte, altså jeg kan ikke tage på, men tror du det vil være sådan resten af mit liv? kommer jeg aldrig til at kunne tage på? eller hvordan? :-) tak for rådene, ja jeg må øve mig i at få spist nogle snacks med de sunde fedtstoffer i, som nødder osv.

14k
avatar
Nina Lauritzen
2013-01-14 20:37:39

I regelen siges det,at stofskiftet daler med alderen,men hormonelle ting spiller den største rolle her -nogles kroppe ændrer sig jo fx.efter en gravidtet(eller de får krøller) ...en god indikator,at se på er bla.ens søskende mor mv. Ja,tror sagtens du vil kunne tage på med en tålmodig indsats! de flydende kalorier er nok lettest,at gå til -iform af smoothies måske? for ellers tror jeg hurtigt du vil kunne køre træt..

14k
avatar
Nina Lauritzen
2013-01-15 11:14:56

Kommer til,at tænke på en ven min far havde!han havde ihvertfald hurtigt stofskifte(men var kondiløber)han drak bla.meget æblemost,og ja,han spiste tit de der cashewnødder,som snack,frokosten var ofte en stor portion pasta(kunne lave pastasalat istedet) hmm?normalt siges det,at man bør spise 5-6 daglige måltider,men hvis du kan klare det!burde du nok satse på 7-8 snarere,fx.en lille extra ting ved 14-tiden,som 1 lille yoghurt,myslibar,samt om aftenen fx.en milkshake,en banansmoothie eft. hvis du kan lide fisk,som laks,sild,og makrel er disse nok gode,at have stående til pålæg etc.Tror du skal satse på ting med stort indhold af kulhydrat/samt vitamin/mineralindhold,eller protein,det er langt fornuftigere,end at knalde store mængder af sukker/fedt i diæten,der kan gå ud over din sundhed på sigt..dårligt blodsukker,øge chancen for diabetes,fejlernæring

14k
avatar
Flora
2013-03-09 13:19:31

Tusind tak for hjælpen, jeg vil gå efter dine råd! tak igen:)

14k


Skriv kommentar
Log ind for at skrive en kommentar