Annonce

5 (nemme) genveje til en smuk krop

avatar
Louise Kristensen
2008-03-04 00:00:00


1 SEXGUDINDE Sex er en fantastisk måde at tabe sig på. Vi taler selvfølgelig ikke stille missionærsex, men en god ridetur og andre legende aktiviteter på lagnerne (eller hvor det nu foregår). En halv times morgensex i et relativt aktivt tempo svarer til en times sex om eftermiddagen. Og så får du stofskiftet og forbrændingen kickstartet fra morgenstunden. Desuden betyder sex og især orgasmer, at du bliver mere modstandsdygtig over for sygdomme, fordi din krop danner flere antistoffer. 2 SID PÅ EN BOLD Skrot din gamle kontorstol, og sid på en stor bold i stedet. Du kender godt de store, bløde bolde fra fitnesscenteret og de stakkels mennesker, der krampagtigt forsøger at lave yndefulde maveøvelser på dem. Glem alt om maveøvelserne, men brug bolden til at sidde på. Bolden tvinger dig nemlig til at bruge både ben, mave, baller og ryg, så du ubevidst strammer op, mens du sidder og arbejder eller ser fjerner. Du kan købe bolde på Alun.dk 3 STILETTER Hurra. Endelig en god grund til at spankulere rundt i høje hæle. Stiletter tvinger dine ben og fødder til at arbejde på en anden måde end med flade sko, og du trimmer derfor din ankel, læg og mås på en gang. Og hvis du tilmed vugger med hoften og spænder i maven, når du går, får du også en slank talje med i købet. (Men husk også lave sko en gang imellem.) 4 VÆR HJÆLPSOM Når du hjælper dine venner med at flytte, gå med deres hund eller passe deres unger, får du masser af spontan motion, som du ellers ikke ville have fået. Og så har du også en god undskyldning for at tage en slapper på sofaen, når det bliver deres tur til at hjælpe dig... 5 GØR RENT Der er ingen nyhed, at rengøring er en god måde at brænde kalorier på, men ikke desto mindre er det rigtigt. Når du gør rent, bruger du hele kroppen på en helt anden måde, end når du træner i fitteren, og de små musker du ikke vidste at du havde, bliver aktiveret. Støvsug, puds vinduer (hvornår har du egentligt sidst gjort det?), ryd op og red sengen. Det der giver allermest på kaloriekontoen, er gulvvask af den gamle slags. Så ned på alle fire med skrubben, og glæd dig bagefter over, at du nu har både rent gulv og stærke arme og en slank ryg.
(38)
11108
Kommentarer
avatar
Sara
2008-03-29 22:26:46

Haha, den med at sidde på gulvet og vaske gulv gør man vist kun når det er fordi at man ikke ejer en gulvskrubber eller hvad de nu hedder ;D

avatar
Louise Kristensen
2009-11-08 13:44:13

Hej Sara. Denne guide med at sidde på gulvet, fortæller dig bare at du bruger kroppen bedst når du er nede på alle 4 da du på den måde bruger hele din krop.

avatar
Laura
2012-07-20 14:54:31

Hvordan ligger jeg den her ind i mine favoritter? :-)Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling