Annonce

Forårs suppe 2012

avatar
Monique
2012-03-11 00:00:00


Ingredienser: 1 bundt forårsløg Ekstra jomfruolivenolie til grillning Maldon sea salt Friskkværnet sort peber Cherrytomat-suppe af: 3 løg finthakket 4 fed hvidløg knust med lidt havsalt 1 tsk. Chipotle i Adobo sauce finthakket (chili) 1 kg. modne cherrytomater 6 majskolber hylstret taget af og kerner skåret fri fra kolben ca. 6 dl. vand Maldon sea salt Friskkværnet sort peber Krydderurtedressing af (giver ca. 3 1/2 dl) : 35 gram basilikum 35 gram bredbladet persille 20 gram mynte 2 1/2 dl. ekstra jomfruolivenolie Friskpresset saft af 1 citron Suppe : Varm en stor gryde og hæld ekstra jomfruolivenolie ned i den. Tilsæt, løg, hvidløg og Chipotle chili, krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Sauter i 10 minutter. Tilsæt cherrytomaterne, majs og vandet. Kog ved svag varme i ca. 10 minutter. Krydderurtedressing: Pluk, vask og tør krydderurterne. Kom dem op i en blender og tilsæt ekstra jomfruolivenolie og citronsaft. Krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Blend. Opbevar dressingen i køleskabet. Grillet forårsløg: Varm en grillpande op, indtil den er rygende varm. Vend de hele forårsløg i ekstra jomfruolivenolie og krydr med havsalt og friskkværnet sort peber. Grill dem et par minutter på hver side. Tag dem af varmen og skær dem i grove stykker. Servering: Hæld den varme suppe op i en skål. Kom forårsløg på toppen og pjask lidt krydderurtedressing henover suppen.
(0)
11133
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling