Annonce

Bagt laks

avatar
Monique
2012-03-11 00:00:00


Ingredienser: 600 g. laksefilet uden skind 1 spsk. Worcestershire sauce ½ tsk. paprikapulver ½ tsk. hvid peber ½ tsk. cayennepeber ½ tsk. hvidløgssalt 1 tsk. tørret dild 20 g. smør 200 g. løg, finthakket 200 g. grøn peberfrugt, finthakket 2 stilke bladselleri, finthakket 2 dl. fiskebouillon (vand + terning) 1 tomat flået og grofthakket (½ ds. hakkede tomater) Smør et ovnfast fad med olie eller smør, anret laksefiléterne heri. Dryp Worcestershire saucen over. Bland paprika, peber, cayennepeber, hvidløgssalt og dild, og drys det på laksefiléterne. Stil fadet til side. Smelt smørret på en stegepande og svits løg, peberfrugt og selleri i 5 minutter. Tilsæt fiskebouillonen og tomaten, og lad det simre i 5 minutter. Hæld grønsagsblandingen over laksefiléterne og bag dem i ovnen i 20 - 30 minutter ved 180 grader C. Hertil serveres nykogt ris eller pasta.
(0)
11069
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling